Logo
Print this page
Γιατί επιλέγετε εμάς

Γιατί επιλέγετε εμάς

Στην Aqualife το βασικό μέλημά μας είναι ο καταναλωτής. Φροντίζουμε να ανακαλύπτουμε συνεχώς τις ανάγκες του καθενός και να τις καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Aqualife είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει, μια ομάδα που παλεύει με όλη της τη δύναμη για να πετύχει τους στόχους της. Οι στόχοι αυτοί δε μετριούνται σε χρήματα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις, λύσεις τίμιες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Καθένας από τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν ήθελε να καλύψει κάποια μοναδική του ανάγκη. Πέρα από το καθαρό νερό, για κάποιον είναι σημαντική η αισθητική του συστήματος που θα του προτείνουμε, για κάποιον άλλο το πόσο μεγάλο είναι, και για πολλούς ακόμα η οικονομία. Αλλά για όλους είναι σημαντική η κάλυψη των δικών τους μοναδικών αναγκών.

  • Με συνεχείς εκπαιδεύσεις και βελτιώσεις, το προσωπικό της Aqualife είναι εδώ για εσένα. Για να ακούσουμε τι χρειάζεσαι και να το καλύψουμε. Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζουμε.
  • Κάποιες από τις παροχές που σας προσφέρουμε:    
  • Δωρεάν μεταφορά και παράδοση
  • Δωρεάν παραχώρηση του ψύκτη
  • Δε σας υποχρεώνουμε σε ελάχιστη μηνιαία κατανάλωση
  • Παραδόσεις και απογεύματα
  • Φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση

Η  AQUALIFE  είναι 100% Ελληνική  Επιχείρηση Οικογενειακού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το  2006 από τον Κώστα Αγγελόπουλο, γεωλόγο, με σκοπό να  δραστηριοποιηθεί στην εμπορία και παροχή υπηρεσιών προιόντων καθαρού νερού. Κίνητρο ήταν το ενδιαφέρον μας  για το περιβάλον,  η  ανησυχία μας  για την έλλειψη και την κακή ποιότητα του νερού, και η υποβάθμιση που έχει δημιουργηθεί στην ζωή των Ελλήνων από την προχειρότητα που αντιμετωπίζονται αυτά τα ζητήματα από την πολιτεία και  τις  μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να διακινείται με σεβασμό , γνώση και ευθύνη.

Αρχή μας είναι ότι είμαστε μία εμπορική εταιρεία που ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες (μέσω της εμπορικης δραστηριότητας) .
Στην AQUALIFE προσπαθούμε να εξειδικεύουμε και να εφαρμόζουμε αυτές τις αρχές σε όλες τις δραστηριότητες μας. Διαλέγουμε με αυστηρά και επιστημονικά κριτήρια το νερό που διακινούμε, ώστε να διαθέτουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα από όσες εμφιαλώνονται. Φροντίζουμε να εισάγουμε ψύκτες που εκτός από την ποότητα κατασκευής έχουν και μοντέρνο design. Τα Αμερικάνικα φίλτρα που εμπορευόμαστε, όπως πχ τα ECLIPSE, PENTEK είναι η κορυφαία επιλογή για καθαρό νερο.  Επιλέγουμε το προσωπικό μας με αυστηρά κριτήρια, ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που αναμένετε και σας υποσχόμαστε.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και εμπνεόμαστε από τον ρόλο και τη σημασία του καθαρού νερού στη ζωή.
Έχουμε  αποκτίσει τεχνογνωσία στα θέματα του νερού και διαθέτουμε  εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, έτοιμα να παρέχουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους. Βρισκόμαστε στην πρώτη προτίμηση όσων ενδιαφέρονται να προμηθευτούν συστήμα ψύκτη – εμφιαλωμένου νερού, ή φιλτρων  καθαρισμού νερού.
Καλύπτουμε όλη την χώρα, και το πελατολόγιο μας διευρίνεται συνεχώς. Στις σημερινές συνθήκες, που οι οικονομική πραγματικότητα  επιβαρύνει την υγεία και δυσκολεύει τη ζωή, η λύσεις που σας προτείνουν οι ειδικοί συνεργάτες μας, μπορούν να αποτελέσουν την χρυσή τομή στην κάλυψη των αναγκών σας.
Σαν αποτέλεσμα, η AQUALIFE έχει γίνει γνωστή και έχει  εδραιωθεί ανάμεσα στις σημαντικές εταιρείες του χώρου, με δυναμική ανόδου, παρά την γενική κρίση.

Για εμάς ανταμοιβή είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Ως εκ τούτου, τον αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και προθυμία. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.

Δεν αγοράζετε προιόντα νερού επενδύετε σε συνεργάτη.

Aqualife

Η AQUALIFE είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού, των ψυκτικών μηχανημάτων και των φίλτρων νερού.
Ιδρύθηκε το 2006, απο το Γεωλόγο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστα Αγγελόπουλο.

Διεύθυνση:Προφήτη Ηλία & Σαχτούρη 4, Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνο: 210-9333233
Fax: 210-9341474

Website: www.aqualifegreece.gr Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων www.emads.gr.